Kontakta oss

Kontakta oss

Postadress
DATEK AB
Box 94
147 22 TUMBA

Service och besöksadress:
Drottningvägen 13
147 31 TUMBA
Telefon:     +46 8 534 101 50
Fax:     08-530 341 60
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

 


 

 

Service och support med eftertanke

Fri telefonsupport
Våra återförsäljare och slutkunder har fri telefonsupport där våra servicetekniker ger råd hur eventuella problem kan åtgärdas. Ring 08-534 101 60 eller kontakta din lokala Datek representant.


Gör-det-själv service
Produkterna från Datek är så enkla att serva och reparera att du kan göra en del av arbetet själv. Programmering, kalibrering och felsökning sker smidigt med ljus och ljudsignaler. Det är enkelt att byta ut spakar, kretskort och reläer och vi anordnar även servicekurser för dig som vill ha en grundlig genomgång. Kontakta oss för mer information.


Årlig översyn
Dateks produkter och system är genomgående konstruerade för lång livstid och ett litet behov av reparationer även där driftsmiljön är krävande. Partiklar, kemikalier, fukt och extrema temperaturer påverkar dock produkterna med tiden och det är därför viktigt med regelbundet underhåll. En årlig översyn innebär att vi kommer till dig, går igenom system för system, och åtgärdar det som behövs. Efter översynen får du ett besiktningsprotokoll och 6 månaders garanti.

Referenser

 


MSM Logo
MSM – Bara bäst på påbyggnad

imageGen            

MSM är ett av Skandinaviens största företag när det gäller påbyggnad på anläggningsbilar för betong. Imer Group är en samarbetspartner som de har ett nära samarbete med. Under flera decennier har de samlat på sig gedigna kunskaper. Deras egna konstruktioner av snabblås- och betongutläggningsrännor kan man se på anläggningsbilar i hela Europa. Den 9 meter långa betongutläggningsrännan har bl a blivit branschstandard i skandinavien. Byggentreprenörer i skandinavien kräver idag minimum 9 metersränna vid byggnation. 

MSM arbetar ständigt med utveckling, och den senaste nyutvecklade “rännan” med hela 10 meters räckvidd (VÄRLDSREKORD) har skapat rubriker i branschen. MSM utför även montage av roterare, flak, lastväxlare, pumpar och transportband. För mer information besök www.msm.se

MSM3   MSM sändare   imageGen 3 


Sepson logo
SEPSON - Vinschar i Världsklass sedan 1900

Auto-Hit-Poland.jpg        

Det Svenska arvet av hög kvalitet och högteknologisk tung industri

Sepson är en av de ledande tillverkarna av hydrauliska fordonsmonterade vinschar i världen. 

Från början av förra seklet, har Sepson vinschar spridda runt om i världen som utför tunga drag- arbeten med extrem tillförlitlighet i förhållanden som tropisk värme och arktisk kyla.

Mästersmeden Sars Erik Petterson grundade Sepson år 1900 i Dalarnas djupa skogar mitt i Sverige. Han blev känd för att vara en ansvarsfull och kompetent innovatör. Han gjorde högkvalitativa verktyg och maskiner för den omgivande skogsindustrin, där drag och lyft av tunga stockar och timmer fortfarande är viktiga aktiviteter.


Genom gammal tradition av skickliga hantverk har Dalarna blivit ett centrum för industriell verksamhet. Kombinationen av hantverk, hög teknisk forskning och utveckling, samt miljöomsorg är ett kännetecken för svenskt näringsliv och Sepson.


I dag tillverkar Sepson tillförlitliga, pålitliga och okomplicerade fordonsvinchar enligt EN ISO 9001 certifierat kvalitetssystem. För mer information besök www.sepson.se


JuroClean 02


Juro Clean - Välformade aggregat byggda enligt kundens önskemål

IMG 36821 1

En av de ledande tillverkarna av högkvaletativa miljöfordon

Juro Clean har tillverkat individuellt anpassade miljöfordon för sugning och högtrycksspolning sedan 2003. Grundaren och VD Gunder Spåra, och hans handplockade team har över 30 års erfarenhet av miljöfordon. Med unika och innovativa lösningar och ett nära arbete med kunden så är Juro Clean en pålitlig partner i branschen. För mer information och referens bilder besök www.juroclean.fi 

 juro1   IMG 30501   

 

Ett urval av våra kunder

 kunder top 1 txt


                                        konecreanes_logo.jpg              
MSM_Logo.png 

 Sepson-logo.png 

 pentruder CCS 

 SPD_logo.jpg 

 Omega Colour 
                        Eurmark_logo.png Atlas welltech  
                                   
 Sublift_logo.jpg
Rovalin_logo.png

JuroClean 02


akerslogga.jpg
 

Servisse_logo.png Rolba_logo.png